Lej din egen helt personlige Randers pendlercykel med eget stativ

Er du pendler, kan du nu leje den samme cykel og den samme stander med lås. Det betyder, at det er den samme cykel, du kører på i den periode, du har lejet cyklen. Betaling af lejen sker med dit betalingskort, når du registrerer dig. Du åbner og låser cyklen i stativet med din mobiltelefon (via SMS) eller med dit rejsekort.

Du skal derfor ikke lede efter et sted at parkere din cykel, når du skal videre, for det er den samme stander, hvorfra du tager din cykel, og hvor du parkerer den igen. Når din cykel ikke står i standeren, er standeren låst, så andre ikke kan benytte den.

Cyklen er udstyret med:

  • Automatisk lys
  • Fastmonteret bagagebærer
  • Fod- og håndbremse
  • Elektronisk læser, der kommunikerer med dit stativ
  • Wirelås, så du låse cyklen i løbet af dagen. Du får koden til låsen på SMS, når du har tilmeldt dig en cykel

Leje af cykel og stativ

1 uge: Kr. 50,-
1 måned: Kr. 100,-
3 måneder: Kr. 250,-

KOM GODT I GANG MED EN PENDLERCYKEL

pendler1
Sådan tilmelder du dig!

For at kunne benytte Pendlercyklen skal du registreres som bruger. Registrering skal kun foretages én gang. Pendlercykel-systemet betjenes ved hjælp af din mobiltelefon. Betaling sker med betalingskort ved registrering. Registrér dig nu!

pendler2
Pendler-station

Ved online-registrering har du modtaget et stander-ID-nr. på den valgte station. Din cykel er parkeret i denne stander. Cyklen er låst, når den røde diode lyser.

pendler3
Lås cyklen op

Send en SMS med standerens ID-nr. til telefonnr. 1944. Systemet undersøger, om mobiltelefonen er registreret korrekt – er den det, låses cyklen op.

pendler4
Klar til brug

Cyklen er låst op, når den grønne diode lyser. Tag cyklen inden 15 sekunder – ellers låses den igen. Du modtager desuden en bekræftelse via SMS.

pendler5
God tur!

Benyt cyklen frit i hele Aarhus.

pendler6
Lås cyklen med wirelås

Cyklen har en wirelås, som bruges ved ophold på f.eks. arbejdspladsen. Wirelåsens kode har du modtaget sammen med SMS-kvitteringen for ”Klar til brug”.

pendler7
Aflevér cyklen på din pendlercykel-station

Returner cyklen til samme stander, som du tog den fra. Denne stander er reserveret specielt til dig. Send en SMS med standerens ID-nr. til telefonnr. 1944 for at låse standeren op.

pendler8
Parkér cyklen!

Standeren er åben, når den grønne diode lyser.

pendler6
Lås cyklen i standeren

Kør cyklen helt ind standeren. Systemet genkender din cykel og låser. Cyklen er låst, når den røde diode lyser. Du modtager desuden en bekræftelse via SMS.

Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar! Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search